JS Optima - шаблон joomla Форекс

Blog

New Tentostar

New Tentostar

Η εταιρεία New Tentostar δραστηριοποιείται στον χώρο της σκίασης από το 1994 Συστήματα σκίασης ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται τέντες κασσέτες,συστήματα ανεξάρτητης στήριξης. Η μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία μας, έχει οπλίσει την εταιρεία με μεγάλη εμπειρία. Η NewTentostar στελεχώνεται από νέους και έμπειρους ανθρώπους γεμάτους φιλοδοξίες.

URL Ιστότοπου: http://www.newtentostar.gr
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017, 11:45 am

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) και θα χρηματοδοτεί παρεμβάσεις με μέγιστο ύψος προϋπολογισμού εργασιών τα 250 ευρώ /τμ και έως τα 25.000 ευρώ.

Με τη συνεργασία δέκα τραπεζών, εκ των οποίων οι πέντε θα είναι συνεταιριστικές, αναμένεται να ενεργοποιηθεί εντός του Οκτωβρίου το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» μέσω του οποίου θα ενισχύονται παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης σε κατοικίες. Τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος που αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως τις επόμενες ημέρες. Το ύψος της επιχορήγησης εξαρτάται από το εισόδημα του αιτούντος και κλιμακώνεται ως εξής:

 • Ατομικό εισόδημα έως 10.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα έως 20.000 ευρώ, βασικό ποσοστό επιχορήγησης 60% και αύξηση της επιχορήγησης κατά 5% για κάθε προστατευόμενο μέλος με μέγιστο ποσοστό επιχορήγησης το 70%
 • Ατομικό εισόδημα 10.000-15.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα 20.000 – 25.000 ευρώ βασικό ποσοστό επιχορήγησης 50% και αύξηση της επιχορήγησης κατά 5% για κάθε προστατευόμενο μέλος με μέγιστο ποσοστό επιχορήγησης το 70%
 • Ατομικό εισόδημα 15.000-20.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα 25.000-30.000 βασικό ποσοστό επιχορήγησης 40% και αύξηση της επιχορήγησης κατά 5% για κάθε προστατευόμενο μέλος με μέγιστο ποσοστό επιχορήγησης το 70%
 • Ατομικό εισόδημα 20.000-25.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα 30.000-35.000 βασικό ποσοστό επιχορήγησης 35% και αύξηση της επιχορήγησης κατά 5% για κάθε προστατευόμενο μέλος με μέγιστο ποσοστό επιχορήγησης το 50%
 • Ατομικό εισόδημα 25.000-30.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα 35.000-40.000 ευρώ βασικό ποσοστό επιχορήγησης 30% και αύξηση της επιχορήγησης κατά 5% για κάθε προστατευόμενο μέλος με μέγιστο ποσοστό επιχορήγησης το 50%
 • Ατομικό εισόδημα 30.000-35.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα έως 40.000-45.000 ευρώ βασικό ποσοστό επιχορήγησης 20% και αύξηση της επιχορήγησης κατά 5% για κάθε προστατευόμενο μέλος με μέγιστο ποσοστό επιχορήγησης το 50%

Η χρήση δανείου δεν είναι υποχρεωτική. Ωστόσο στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί τη σύναψη δανείου αυτό θα είναι ανάλογο του προϋπολογισμού εργασιών και θα καλύπτει τη διαφορά μεταξύ επιχορήγησης και προϋπολογισμού και έως τα 25.000 ευρώ. Η διάρκεια του δανείου θα είναι 4-6 χρόνια χωρίς περίοδο χάριτος και προβλέπεται επιδότηση επιτοκίου 100%. Σε ό,τι αφορά το δανεισμό ο τελικός ωφελούμενος μπορεί να ζητήσει προκαταβολή σε ποσοστό 70% του αρχικού επιλέξιμου προϋπολογισμού παρεμβάσεων. Οι δόσεις του δανείου θα είναι μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές και το επιτόκιο σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου. Οι διαδικασίες του προγράμματος θα είναι απλοποιημένες και θα υλοποιούνται αποκλειστικά από το ΕΤΕΑΝ. Υπενθυμίζεται ότι στο «Εξοικονομώ κατ΄ οίκον Ι» είχαν υποβληθεί συνολικά 86.939 αιτήσεις.

Οι 50.041 είχαν υπαχθεί, ενώ οι 36.898 ήταν σε εκκρεμότητα λόγω εξάντλησης των κονδυλίων. Από τον Αύγουστο του 2016 μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2017 υπήχθησαν 15.365 νοικοκυριά (42% του συνόλου) ενώ παραμένουν ακόμα σε εκκρεμότητα 21.533 αιτήσεις. Πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση του νέου προγράμματος σε σχέση με το προηγούμενο. Ο μέγιστος προϋπολογισμός εργασιών στο προηγούμενο πρόγραμμα ήταν τα 15.000 ευρώ, το μέγιστο ύψος δανείου τα 12.750 και ήταν υποχρεωτική η χρήση του δανείου, ενώ προβλέπονταν μόνο τρεις εισοδηματικές κατηγορίες με 70%, 35% και 15% επιχορήγηση αντίστοιχα.

Τέλος οι εργασίες που χρηματοδοτούνται είναι οι εξής:

Αντικατάσταση κουφωμάτων και συστημάτων σκίασης, τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτιρίου συμπεριλαμβανομένου του δώματος της, στέγης και της πιλοτής και αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης. Τα ανώτατα όρια των επιλέξιμων δαπανών ανά ειδικότερη παρέμβαση θα καθοριστούν από τον οδηγό του προγράμματος.

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016, 11:25 pm

Αλλάξτε την πρόσβαση στο σπίτι σας

σε λειτουργiα σyνδεσης

Welcome

Ανοίξτε την αυλόπορτα και ανάψτε τα φώτα σας καθώς  φτάνετε στο σπίτι σας, χάρη στη λειτουργία geolocalisation! To connexoon καταλαβαίνει πότε πλησιάζετε και δίνει τις εντολές για εσάς!

ελεγχοσ προϊοντων

Διαχειριστείτε τον συναγερμό σας, ελέγξτε την κατάσταση των προϊόντων σας από μακρυά και διαχειριστείτε τα, με ένα κλικ!

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016, 11:18 pm

Αλλάξτε το μπαλκόνι σας σε

λειτουργΙα σΥνδεσης!  

εξατομικευμενη ατμοσφαιρα

Δημιουργήστε την επιθυμητή ατμόσφαιρα με το πάτημα ενός πλήκτρου. Πολλές επιλογές για να ελέγξετε τα φώτα, τις τέντες, τις πέργκολες, ακόμα και τη μουσική σας απο το connexoon.    

Snapshot

Τραβώντας μια φωτογραφία, το connexoon "απομνημονεύει" τη θέση των προϊόντων σας εκείνη τη στιγμή και μπορείτε να τα επαναφέρετ με ένα κλικ.    

ελεγχος προϊΟντων

Είτε αλλάξει απότομα ο καιρός, είτε δεν θυμάστε αν αφήσατε τα φώτα αναμμένα.... ελέγξτε την κατάσταση των προϊόντων σας με ένα κλικ και διαχειριστείτε τα αν χρειαστεί.

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016, 11:09 pm

ΑλλΑξτε τα παρΑθυρα σας

σε λειτουργία σύνδεσης

μείνετε ήρεμος  

ClicK & Go

Ενεργοποιήστε το κλείσιμο των ρολών σας, τα φώτα σας με ένα κλικ... Φύγετε για τη δουλειά σας χωρίς καθυστερήσεις!

Cocoon

Προγραμματίστε σενάρια που διευκολύνουν την καθημερινότητα σας βάση της ώρας ή αισθητήρων φωτεινότητας/θερμοκρασίας.

Ελεγχος προϊοντων

Ελέγξτε την κατάσταση των προϊόντων σας και διαχειριστείτε τα απομακρυσμένα.

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016, 11:08 pm

CONNEXOON ΄΄WINDOW΄΄

Διαχειριστείτε τα ασύρματα ρολά του σπιτιού σας, προφραμματίστε σενάρια παρουσίας, ανάψτε & σβήστε τα φώτα απ'όπου και αν βρίσκεστε.

Με το πάτημα ενός πλήκτρου από το κινητό σας, δείτε την κατάσταση των προϊόντων στο σπίτι σας (πχ. ρολά κλείστα & φώτα αναμμένα)

CONNEXOON ΄΄TERRACE΄΄

Δημιουργήστε την επιθυμητή ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας με το πάτημα ενός πλήκτρου από το κινητό σας.

Δείτε ανά πάσα στιγμή την κατάσταση των προϊόντων σας (τέντες ανοιχτές, φώτα σβησμένα κλπ.)

CONNEXOON ΄΄ACCESS΄΄

Διχειριστείτε την αυλόπορτά σας από το κινητό ή ενεργοποιήστε την λειτουργία geolocation ώστε να ανοίγει αυτόματα καθως πλησιάζετε το σπίτι σας!

Δείτε ανά πάσα στιγμή την κατάσταση των προϊόντων σας

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016, 2:47 pm

Τις νέες διαδικτυακές εφαρμογές της Somfy στο χώρο της σκίασης εισάγει η NewTentostar με στόχο την άμεση πρόσβαση στη διαχείρισης της τέντας με δύο απλά κλικ μέσω κινητού.
Εξειδικευμένο κλιμάκιο της εταιρείας παρουσίασε όλες τις νέες καινοτομίες αποδεικνύοντας πόσο απλό είναι να διαχειριστούμε από μακριά το σύστημα σκίασης.

Όλη η διαδικασία δεν ξεπερασε τα 10΄λεπτα εγκατάστασης ενώ παράλληλα άφησε έκπληκτους τόσο τους ιδιοκτήτες της NewTentostar όσο και των παρευρισκομένων στην παρουσίαση.

Εξασφαλίστε

 • η εξοικονόμηση ενέργειας,
 • προστασία UV και της
 • ιδιωτικής ζωής ακόμα κι απ την άλλη άκρη του πλανήτη.

Οι εκπρόσωποι της Somfy κ. Δημήτρης Χηρόπουλος και Αντώνης Δημητρίου απόλυτοι, σαφείς και με σιγουριά για όλες τις νέες καινοτομίες δεν άφησαν κανένα περιθώριο για την αξιοπιστία των νέων εφαρμογών και προϊόντων.

Η NewTentostar διατηρώντας την υπεύθυνη στάση απέναντι στους πελάτες της θα διαθέτει πλέον όλη την τεχνολογία του μέλλοντος για κάθε περίπτωση σκίασης με εξελιγμένες διαδικτυακές εφαρμογές.

 

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016, 8:33 pm

Μιλάμε για τις τέντες οι οποίες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα μιας και «χτυπιούνται» συνεχώς από τις καιρικές συνθήκες. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τις διατηρείτε πάντα σαν καινούργιες.


Το βασικό πρόβλημα που σας απασχολεί είναι πώς θα καταφέρετε να καθαρίσετε την εξωτερική μεριά των τεντών του. Οι λύσεις είναι δύο. Μπορείτε να ζητήσετε από τον γείτονά σας που μένει στον από πάνω από το δικό σας όροφο να σας αφήσει να περάσετε στη βεράντα του και να καθαρίσετε με μια σκούπα τις τέντες σας. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό θα πρέπει κλείνοντάς τες σιγά-σιγά (όπως η τέντα τυλίγεται) να καθαρίζετε ό,τι λεκέ βρίσκετε ανεβαίνοντας σε μια σκάλα. Προτιμήστε τη δεύτερη λύση μόνο αν μένετε σε μονοκατοικία.

Για να αποφύγετε το σάπισμα του τεντόπανου καλό είναι να απομακρύνετε τους λεκέδες όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ό,τι πέφτει πάνω στις τέντες σας καλό είναι να βγαίνει αμέσως διαφορετικά μπορεί να διαβρώσει τα τεντόπανα.


Για μικρούς και εύκολους λεκέδες καθαρίστε τους όταν η τέντα σας είναι στεγνή με ένα απαλό βούρτσισμα το οποίο θα κάνετε με μια σκούπα και κρύο ή χλιαρό νερό. Μην χρησιμοποιείτε ζεστό νερό καθώς αυτό μπορεί να συρρικνώσει τις ίνες του υφάσματος.

Βεράντα: Μυστικά για το Τέλειο Καθάρισμα της Μετά το Τέλος του Χειμώνα.

Για πιο επίμονους λεκέδες καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε έναφυσικό απορρυπαντικό. Βάλτε λίγο από αυτό πάνω στη σκούπα σας και τρίψτε το σημείο που βρίσκεται ο λεκές. Ξεπλύνετε την τέντα σας καλά με νερό. Είναι πολύ σημαντικό αμέσως μετά να αφήνετε τις τέντες σας ανοιχτές έτσι ώστε να στεγνώνουν φυσικά με τη βοήθεια του ηλίου.

Αν δεν θέλετε να δείτε ποτέ λεκέδες μούχλας στις τέντες σας θα πρέπει να τις περάσετε με ένα υγρό σιλικόνης που θα βρείτε σε χρωματοπωλεία. Με αυτόν τον τρόπο κάνετε την τέντα σας αδιάβροχη με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύει από τη βροχή.

Αν τέλος παρατηρήσετε κάποια μικροσχισίματα και μικροφθορές στις τέντες σας καλό θα είναι να τα μπαλώσετε γρήγορα για να μην χειροτερεύσουν τα πράγματα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να καλύψετε την τρύπα με ένα κομμάτι τεντόπανο ή καραβόπανο το οποίο θα κόψετε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι λίγο μεγαλύτερο από την τρύπα και θα ράψετε με μια σακοράφα. Αν δεν μπορείτε να μπαλώσετε μόνοι σας την τέντα ζητήστε από κάποιον ειδικό να το κάνει για εσάς. Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για μια εύκολη διαδικασία καθώς οι τέντες βρίσκονται αρκετά ψηλά και θα πρέπει να τις ράψετε ανεβαίνοντας σε μια σκάλα.

Μεγάλος Οδηγός: Όλα όσα Πρέπει να Γνωρίζετε για τα Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου.

Αποφεύγετε να μαζεύετε τις τέντες σας όταν είναι βρεγμένες ενώ αμέσως μετά από βροχή καλό είναι να τις κατεβάζετε για να στεγνώνουν φυσικά.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016, 8:46 am

Μπορείτε να χειριστείτε εύκολα τις ηλεκτροκίνητες πέργκολες από τη συσκευή ελέγχου ή το τηλεχειριστήριο. Τα σκίαστρα κατεβαίνουν, ανοίγουν και μπορούν να ρυθμιστούν όταν είναι απαραίτητο για να προσαρμόσετε τη σκιά και την ηλιοφάνεια όπως θέλετε.


Τέλειο, απαλό κλείσιμο

 • Ο μηχανισμός και το ύφασμα κρατούν περισσότερο.
 • Οι ρυθμίσεις διατηρούνται, το ηλεκτρικό ύφασμα είναι πάντα απόλυτα τεντωμένο

Ελκυστικός σχεδιασμός

 • Βοηθάει την απορροή του νερού (ανάλογα με το είδος του πανιού).

Το μοτέρ σταματάει αν ανιχνευτεί εμπόδιο

 • Το ύφασμα και το μοτέρ σταματούν.

Το μοτέρ σταματάει αυτόματα όταν τεντωθεί το ύφασμα

 • Ο μηχανισμός προστατεύεται.
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016, 8:46 am

Η πέργκολα έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα. Ανοιχτή ή κλειστή,είναι ελκυστική και άνετη, πιο προσβάσιμη από αίθριο και πιο ανθεκτική από κάλυψη για βεράντα... σας επιτρέπει να απολαύσετε τη βεράντα σας στο μέγιστο

Με πανί που τεντώνει στο πλήρες άνοιγμα

Το πιο καλαίσθητο: το πανί παραμένει τεντωμένο. Βολικό, προστατεύει από τον ήλιο

Με πανί που παραμένει χαλαρό στο πλήρες άνοιγμα

Επικαλυμμένο με PVC, προστατεύει και από τον ήλιο και από τη βροχή

Πέργκολα με ρυθμιζόμενα πτερύγια

Δεν προστατεύει απλώς από τη βροχή, αλλά τα ρυθμιζόμενα πτυρύγιά της κάνουν δυνατή την ρύθμιση της φωτεινότητας.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016, 8:46 am

Σκέφτεστε να εγκαταστήσετε σύστημα σκίασης της βεράντας; Σκεφτείτε να βάλετε ηλεκτρικό σύστημα σκίασης τώρα! Έχει το σπίτι σας ήδη ένα χειροκίνητο σύστημα σκίασης; Δεν χρειάζεται να το αλλάξετε. Με την Somfy, τα περισσότερα συστήματα σκίασης μπορούν να μετατραπούν σε ηλεκτρικά μετά την εγκατάσταση.

Γιατί να μετατρέψετε σε ηλεκτρικό το σύστημα σκίασης σας;

Όχι άλλες άσχημες, δύσχρηστες χειρολαβές, ειδικά στους 35°! Μπορείτε να χειριστείτε εύκολα τα ηλεκτρικά ρολά με τηλεχειριστήριο, τάμπλετ ή Χαμηλώνουν στο ύψος που θέλετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και σας παρέχουν ιδανική σκιά και ήλιο στη βεράντα σας.

Σελίδα 1 από 2

Σχετικα με μαςΜαθετε για την NewTentostar

Συστήματα σκίασης ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται τέντες κασσέτες, συστήματα ανεξάρτητης στήριξης

 • Δείτε τη γκάμα των προϊόντων
 • Ενημερωθείτε για την κατάλληλη λύση που καλύπτει τις ανάγκες σας.
 • Αποχαιρετήστε την κούραση της μανιβέλας!
 • Δημιουργήστε την προσωπική σας λύση κ.α

Facebook LikeBoxΔειτε μας στο Facebook

Ωραριο καταστhματοςNewTentostar

Αυτή τη στιγμή είμαστε ΚΛΕΙΣΤΑ
Δευτέρα
18-02-2019
08:30 - 14:00
17:30 - 21:00
Τρίτη
19-02-2019
08:30 - 14:00
Τετάρτη
20-02-2019
08:30 - 14:00
17:30 - 21:00
Πέμπτη
21-02-2019
08:30 - 14:00
Παρασκευή
22-02-2019
08:30 - 14:00
17:30 - 21:00
Σάββατο
23-02-2019
08:30 - 14:00
Κυριακή
24-02-2019
ΚΛΕΙΣΤΑ
Κληση