JS Optima - шаблон joomla Форекс

Σύνδεση

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΖΩΗΣ
Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή. Η παρούσα Πολιτική θέτει τη βάση για την επεξεργασία από τον ιστότοπό μας όλων των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε από εσάς ή που εσείς μας παρέχετε. Κρατάμε ορισμένες βασικές πληροφορίες όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας και αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα του να διατηρούμε αυτές τις πληροφορίες ασφαλείς, καθώς και να σας ενημερώνουμε σχετικά με το πώς σκοπεύουμε να τις χρησιμοποιήσουμε. Μπορείτε να επιλέξετε να μας παρέχετε πληροφορίες που θεωρούνται προσωπικά δεδομένα. Ο όρος «προσωπικά δεδομένα» όπως χρησιμοποιείται σε αυτή την Πολιτική αναφέρεται σε πληροφορίες όπως λόγου χάρη το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναγνωριστικό σας στοιχείο. Δεν χρειάζεται να παρέχετε κάποια προσωπική πληροφορία για την περιήγησή σας στους δημόσιους χώρους αυτού του ιστότοπου. Ο όρος «ιστότοπος» περιλαμβάνει αυτόν τον ιστότοπο

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ
Λαβαίνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους αποθήκευσης πληροφοριών και ασφάλειας με σκοπό την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτά, ακατάλληλη χρήση ή αποκάλυψη, μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση, παράνομη καταστροφή ή τυχαία απώλεια. Όλοι όσοι επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα και οποιοιδήποτε τρίτοι στους οποίους έχουμε αναθέσει την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων υποχρεούνται να σέβονται την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας. Κρατάμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είναι λογικά απαραίτητο για την επίτευξη των σκοπών για τους οποίους είχε γίνει συλλογή τους ή ανάλογα με τις τυχόν ισχύουσες νομικές απαιτήσεις υποβολής εκθέσεων ή διατήρησης εγγράφων.

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση όπως το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer (SSL). Χρησιμοποιούμε συστήματα υπολογιστών με πρωτόκολλα περιορισμένης πρόσβασης, τα οποία στεγάζονται σε εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν φυσικά, ηλεκτρονικά και διαδικαστικά μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να διασφαλίζεται η προστασία του απορρήτου και της ασφάλειας των πληροφοριών που μας διαβιβάζονται. Διατηρούμε αυστηρά πρότυπα ασφαλείας για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ
Αν στη χώρα από την οποία έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας θεωρείστε ανήλικος, μπορείτε να υποβάλλετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αυτόν τον ιστότοπο μόνο με τη συγκατάθεση του γονέα(-έων) ή του κηδεμόνα σας. Αν είστε γονέας(-είς) ή κηδεμόνας και παρέχετε τη συναίνεσή σας ώστε ο ανήλικος να υποβάλλει προσωπικά δεδομένα σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική όσον αφορά τη χρήση εκ μέρους του ανηλίκου.

ΤΡΙΤΟΙ
Κάποιες φορές αυτός ο ιστότοπος θα περιέχει συνδέσμους για ιστότοπους τρίτων τους οποίους χρησιμοποιούμε για να επιτελούν υπηρεσίες εκ μέρους μας (για παράδειγμα, τη συμπλήρωση ηλεκτρονικών φορμών). Θα γνωρίζετε ότι είστε σε ιστότοπο τρίτων επειδή θα έχει διαφορετική εμφάνιση και επειδή θα αλλάζει η γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Κατά τον χρόνο της επιλογής τρίτων, αλλά και σε μετέπειτα χρόνο, ελέγχουμε τις πολιτικές απορρήτου και προσωπικών δεδομένων που έχουν για να διασφαλίσουμε ότι ακολουθούν τα ίδια πρότυπα με τις δικές μας πολιτικές. Αν έχετε ερωτήσεις για τις πολιτικές τρίτων, παρακαλούμε δείτε την πολιτική που αναφέρεται στον ιστότοπό τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Βελτιώνουμε και προσθέτουμε συνεχώς νέες δυνατότητες και λειτουργίες σε αυτόν τον ιστότοπο και κάνουμε βελτιώσεις και προσθήκες στις υπάρχουσες υπηρεσίες μας. Λόγω αυτών των συνεχιζόμενων αλλαγών, καθώς και των αλλαγών στη νομοθεσία και στη φύση της τεχνολογίας, η τακτική μας ως προς την επεξεργασία των δεδομένων θα αλλάζει από καιρό σε καιρό. Όταν απαιτηθεί να αλλάξουμε την Πολιτική μας, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές σε αυτή τη σελίδα έτσι ώστε να είστε πάντοτε ενήμεροι σχετικά με το ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και πώς τις χρησιμοποιούμε.

ΕΝΕΡΓΗ ΔΕΣΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Ή JAVASCRIPT
Η δέσμη ενεργειών χρησιμοποιείται για να βελτιώνει τη λειτουργικότητα του ιστότοπου. Η χρήση της τεχνολογίας δέσμης ενεργειών επιτρέπει στον ιστότοπο να σας μεταβιβάζει πληροφορίες γρηγορότερα. Ο ιστότοπος δεν χρησιμοποιεί ποτέ τις δέσμες ενεργειών για την εγκατάσταση λογισμικού στον υπολογιστή σας ή για τη συλλογή πληροφοριών από εσάς χωρίς εξουσιοδότηση.

Η Ενεργή Δέσμη Ενεργειών ή JavaScript πρέπει να ενεργοποιηθεί από το πρόγραμμα περιήγησης του ιστότοπου προκειμένου να λειτουργούν σωστά κάποια τμήματά του. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης επιτρέπουν την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας για συγκεκριμένους ιστότοπους. Συμβουλευτείτε την ηλεκτρονική Βοήθεια του προγράμματος περιήγησης για να μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε τις δέσμες ενεργειών για επιλεγμένους ιστότοπους.

 

Σχετικα με μαςΜαθετε για την NewTentostar

Συστήματα σκίασης ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται τέντες κασσέτες, συστήματα ανεξάρτητης στήριξης

  • Δείτε τη γκάμα των προϊόντων
  • Ενημερωθείτε για την κατάλληλη λύση που καλύπτει τις ανάγκες σας.
  • Αποχαιρετήστε την κούραση της μανιβέλας!
  • Δημιουργήστε την προσωπική σας λύση κ.α

Facebook LikeBoxΔειτε μας στο Facebook

Ωραριο καταστhματοςNewTentostar

Αυτή τη στιγμή είμαστε ΚΛΕΙΣΤΑ

Δευτέρα
30-03-2020
08:30 - 14:00
17:30 - 21:00
Τρίτη
31-03-2020
08:30 - 14:00
Τετάρτη
01-04-2020
08:30 - 14:00
17:30 - 21:00
Πέμπτη
02-04-2020
08:30 - 14:00
Παρασκευή
03-04-2020
08:30 - 14:00
17:30 - 21:00
Σάββατο
04-04-2020
08:30 - 14:00
Κυριακή
05-04-2020
ΚΛΕΙΣΤΑ